Schapenvacht voor baby

Vanaf € 59,00incl. btw
Merk: Leafde Babycare
Maten:
Wieg (Lengte <90 cm, Breedte 45 - 55 cm) Ledikant (Lengte: 90 - 100 cm, Breedte 50 - 60 cm)Junior bed (100 - 110 cm, Breedte 55 - 65 cm)Volwassen bed.(110+ cm, Breedte 60 - 70 cm)
Prijs: €

Beschrijving

Babycarevacht - Natuurijk slapen op een schapenvacht

Knuffelzachte lamsvacht voor jouw baby. De volle wollige kortharige zachte vacht is op een speciale manier gemaakt/gelooid waardoor het perfect is voor jouw kindje en vrij is van schadelijke stoffen. De vacht reguleert de temperatuur- en vochtbalans in elk seizoen: verkoelend in de zomer en lekker warm in de winter. De wollige zachte vacht verhoogt het welzijn van je kindje en kan overal in gebruikt worden zoals de kinderwagen, de box of fijn in de wieg of ledikant waardoor je baby rustig slaapt. Doordat hij eenvoudig te verplaatsen is kan je hem steeds gebruiken waar je baby hem nodig heeft. Het vacht geeft je kindje de warmte en geborgenheid wat het kent vanuit de buik. Ook heel leuk als kraamcadeau te geven of te vragen.  

Formaat en prijzen:
59,00 = Wieg (Lengte <90 cm, Breedte 45 - 55 cm)
69,00 = Ledikant (Lengte 90 - 100 cm, Breedte 50 - 60 cm)
79,00 = Junior bed (Lengte 100 - 110 cm, Breedte 55 - 65 cm)
89,00 = Volwassen bed (Lengte 110+ cm, Breedte 60 - 70 cm)

Gebruik van je babycarevacht:

je kan je kindje er gewoon op neer leggen. Wel is raadzaam om een hydrofiele doek bij het hoofdeind te doen. Zodat wanneer je baby spuugt je niet gelijk de babycarevacht hoeft te wassen.  

Wanneer je het babyvachtje gebruikt voor in het bedje raden wij je aan om er een hoeslaken over heen te doen. Dit is ook weer meer voor de kleine “ongelukjes” van jou kindje…

Product informatie:
Maat: lengte 75cm, breedte 34cm, wol hoogte 33mm. Vanaf geboorte bruikbaar.             
Kleur: Gebroken wit. De babycare vachten zijn zo gemaakt dat ze ook uitwasbaar zijn. 
Materiaal: Zuiver premium schapenvacht wol met leer.  

Schoonmaken: het babycarevachtje is speciaal gemaakt zodat het in de wasmachine gewassen kan worden op het wolprogramma (op max. 30 ° C).

Gebruik onze wol-wasmiddel om het goed schoon te krijgen. Dit is milieuvriendelijk en optimaal afgestemd op onze producten.

Na het wassen kan de vacht gedroogd worden in huis of in de frisse lucht. De lamsvacht moet tijdens het drogen keer op keer in zijn vorm worden getrokken. Let op! Niet in de volle zon of bij verwarming laten drogen.  

 

Kam schoonmaak service:
Doordat wij samenwerken met van Buren Bolsward kunnen wij je deze unieke service aanbieden.

Met de professionele kamservice bij de Nederlandse enige schapenvachtlooierij krijgt je vacht weer een goeie opknapbeurt! Hij wordt hier eerst opgerekt met de stolmachine, waarna hij klitvrij wordt gemaakt en meerdere keren wordt uitgekamd met de kammachine. Tot slot gaat de vacht door de bügelmachine heen. Dit is een machine die zo'n 180 graden wordt, hierdoor komt het natuurlijk aanwezige wolvet weer naar boven en dat zorgt voor een mooie glans en volume.   

Kosten & levertijd kamservice:

De prijs van €20 die je aan ons betaald is voor de professionele kamservice + het retour sturen van jou vacht nadat deze klaar is. Dit kan tot ongeveer 2 weken duren. Je dient de vacht zelf aan te leveren op het volgende adres:  

Kamservice – LEAFDE
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward NL

Schrijf het ordernummer dat je van ons ontvangt achter op jouw schapenvacht. Zo kunnen we makkelijk terugvinden naar wie we het opgeknapte vacht terug mogen sturen!