Ruilen of retourneren

We hopen dat je veel plezier hebt van je Leafde producten! Maar wanneer je product niet helemaal is wat je ervan had verwacht of gehoopt is dat jammer. Volgende keer beter!

Als je een product wilt retourneren heb je 14 dagen de tijd om je aankoop naar ons terug te sturen met behulp van onderstaand formulier.

Retourformulier in pdf

Zichttermijn
Leafde hanteert de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum. Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling mag je de bestelling annuleren door een email te sturen naar info@leafdebabycare.nl

Daarna heeft u nog 14 dagen de tijd om de zending retour te sturen. Wanneer u de hele order terugstuurt (met of zonder reden) zal Leafde het gehele aankoopbedrag terugstorten van het product op het rekeningnummer dat bij Leafde bekend is. De kosten van het verzenden en de kosten van het retour zenden worden NIET vergoed. Het product met alle geleverde toebehoren moet in de originele staat en verpakking aan Leafde geretourneerd worden.

Voorwaarden retourneren

Retouradres:
Leafde babycare
Workumertrekweg 5
8701 WB Bolsward
Nederland

Voorwaarden retourneren

U kunt uitsluitend artikelen retourneren die gekocht zijn in de webshop van Leafde.

Nadat uw bestelling is bezorgd, heeft u 14 dagen na aanvraag van de retour de tijd om de artikelen te retourneren. Na deze periode is de aankoop definitief.

Het artikel dient ongebruikt, onbeschadigd, met alle geleverde toebehoren en met het aangehechte artikelkaartje in de originele verpakking geretourneerd te worden. Bij beschadiging, gebruikssporen of incompleetheid worden kosten in rekening gebracht. Gebruik voor de retourzending een degelijke verzendverpakking.

De verzendkosten en risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. U mag zelf bepalen of u dit via de normale post verstuurd of met track en trace.

Nadat Leafde uw bestelling retour heeft ontvangen, ontvang u per e-mail een bevestiging.

Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag (prijs van het betaalde product) zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden. Leafde stort het bedrag terug op de rekening waarmee de bestelling werd afgerekend

Retourartikelen kunnen alleen teruggestuurd worden naar ons postadres.

Indien een retourzending niet voldoet
Indien de retourzending niet (voldoende) gefrankeerd is, is Leafde helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Het betreft administratiekosten à € 4,95 en de kosten die de vervoerder ons in rekening brengt voor het bezorgen van ongefrankeerde zendingen (vanaf € 14,00). Dit betekent dat deze kosten dan minimaal € 18,95 zullen bedragen, deze kosten zal Leafde inhouden op de creditnota van de artikelen.

Retourzendingen buiten de retourtermijn kan Leafde niet accepteren.

Overige vragen
Heeft u nog andere vragen, neem gerust contact op via info@leafdebabycare.nl. Wij helpen je graag verder.