Over Leafde

LEAFDE maakt producten waarmee jouw kindje zich warm en veilig voelt. LEAFDE geeft liefde voor ieder seizoen van pasgeboren baby tot ouder kindje.

Opgegroeid in de wol
LEAFDE babycare is ontstaan uit pure liefde voor de wol. Opgroeiende in een familie waar al meer dan 160 jaar wordt gehandeld in wol producten. Van ruwe huiden de zachtste en duurzaamste producten maken die mensenlevens verrijken met behagelijke warmte in de winter en koelte in de zomer….ik wilde niet anders dan hier ook mijn stempel in achter te laten. Maar hoe… totdat ik moeder werd…

Als moeder van twee prachtige dochters weet ik hoe het is om de geborgenheid te geven die ze gevoeld hebben in de buik. Je wil ze omringen met warmte en veiligheid in onze grote wereld.

Als grootste voorbeeld heb ik de bevalling van onze jongste dochter Vieve… We hadden een top bevalling maar helaas raakte ze snel onderkoeld. …helaas lukte het mij en mijn vriend niet haar zelf van huid op huid warm te krijgen. Er werd al gesproken over het ziekenhuis en coufeuse. Totdat ik zei… pak dat zachte babycare vachtje eens uit de wieg… Deze om haar heen geslagen en weer veilig bij mij gelegd…een 20 min later was ze weer helemaal op temperatuur en konden we verder genieten van elkaar. Wat een kracht heeft een natuurlijk wol product dan.

Maar stiekem was ik al bezig met LEAFDE voor Vieve…
Ik weet nog goed dat ik de kraamlijst kreeg bij mijn kraamintake gesprek voor onze eerste dochter Jolie. Allemaal vast heel belangrijke producten die ik in huis moest hebben… Maar jeetje wat een producten om een kindje ook warm te houden. Mijn idee gelijk… Waarom slaapt niet ieder kindje na de geboorte op een heerlijk baby care vachtje… weg met alle dubbele lakentjes, kruiken of bijzondere matrassen. Gewoon back to basic, liefde, warmte en geborgenheid. Dat is wat een kindje nodig heeft toch?

Vast beraden was ik om toch echt iets te bedenken zodat voortaan het babycare vachtje op die kraamlijst komt te staan van de kraamhulpen.
Dit gaat helaas denk ik nog wel een tijdje duren maar ooit gaat die droom uitkomen.
In de tussentijd zijn mijn vriend en ik de webshop begonnen zodat iedereen die ook wil dat zijn of haar kindje de magische werking van wol wil laten voelen hier het best mee kunnen beginnen vanaf de geboorte op een heerlijk babycare vacht.

Liefs,
Gritta

Mama van Jolie & Vieve