Lamsvacht kinderwagen zak

€ 249,00incl. btw
Merk: Leafde Babycare

Beschrijving

Een kinderwagen zak gevoerd met premium schapenvachtwol. Deze schapenvacht kinderwagen zak wil je kindje heerlijk in wegkruipen waneer het in de kinderwagen zit. Dit natuurlijke babycare product houdt je kindje lekker regulerend warm in de winter en voelt behaaglijk en koel in de zomer.  De warme lamsvacht kinderwagen zak groeit met je kindje mee in de kinderwagen tot 2,5 jaar. Je kunt de wollen kinderwagen zak zo vouwen in de reiswieg dat je hem meteen kunt gebruiken voor je pas geboren baby. Wanneer je kindje na 6 maanden in de wandelwagenzitting gaat kun je de lamsvacht kinderwagen zak er in zetten. In de achterkant van de wollen kinderwagen zak zitten 5 gordel openingen die zijn afgewerkt met leer. Hier kun je de 5-punts gordelsysteem van je kinderwagen super eenvoudig door heen halen waardoor je kindje binnen no time veilig in de kinderwagen zit. Door de rond omlopende ritssluiting is de top zeer eenvoudig af te nemen, waardoor hij ideaal is voor lig-, speel- en kleedruimtes, wat praktisch is als je onderweg bent. Ook ideaal voor kindersleeën in de winter. Kom maar op met de winter!
De warme zachte wollen kinderwagen zak worden van de natuurlijke Nederlandse schapenvachten gemaakt. De schapenvachten worden gemaakt door de enige schapenvacht looierij van Nederland. Van Buren Bolsward. Van Buren Bolsward in dé specialist in schapenvachten. Ze leveren alleen maar top kwaliteit.


Onderhoudsinstructies:
Door het zelfreinigende vermogen van het lamsvel is het raadzaam om de kinderwagenzak in de frisse lucht te ventileren. Dit bespaart u een onnodig wasprogramma.
Mocht de lamsvacht kinderwagen voetenzak echter ooit een wasbeurt nodig hebben, dan is het raadzaam om deze op een zachte cyclus op 30 graden te wassen met een wol wasmiddel. Droog zo langzaam mogelijk in kamer temperatuur. Niet drogen in de zon of op/bij de kachel!

Maat: lengte 95cm, breedte 34cm, hoogte 13cm, wol hoogte 33mm. Vanaf geboorte bruikbaar.
Kleur: Diverse kleuren: buitenkant kinderwagen zak brilliant zwart, classic blue of gorgeous grey. Kleur wens aan te geven bij opmerkingen.
Materiaal: Binnenkant kinderwagen zak van zuiver premium schapenvacht wol.Buitenkant 100% polyester wind en waterafstotend. Goedgekeurde rits in zwart

 

 

 

 

 

Aanverwante producten