Wolkam babycare schapenvacht

€ 12,50incl. btw
Merk: Leafde Babycare

Beschrijving

Babycare vacht onderhoud: Kam je merino babycarevacht met de wolkam

Houd je babycarevacht in optimale conditie met onze hoogwaardige wolkam. Deze kam is speciaal ontworpen om je babycare, zijn mooie, zachte uitstraling behoudt. Met regelmatig gebruik van deze kam ziet je babycare vachtje er weer als nieuw uit! Kleine vuiligheden kunnen zo eruit gekamd worden waardoor je hem niet gelijk hoeft uit te wassen met wolwasmiddel met lanoline.

De wolkam is gemaakt van duurzaam bamboe en is voorzien van fijne ijzeren pinnetjes. Deze stevige pinnen zorgen ervoor dat je moeiteloos je babycarevachtje  kunt uitkammen. Het handvat van 14 x 2 cm ligt perfect in de hand, waardoor je comfortabel kunt kammen. De kam zelf heeft een formaat van 7 x 5 cm, wat geschikt is voor alle typen vachten die wij verkopen.

Belangrijkste kenmerken:
Hoogwaardige wolkam voor merino babycare schapenvachten
Gemaakt van duurzaam bamboe
Fijne ijzeren pinnetjes voor het verwijderen van losse vuiligheden
handvat van 14 x 2 cm voor comfortabel gebruik
Afmetingen kam: 7 x 5 cm
Houd je babycare vacht in mooi met onze wolkam en geniet zo lang mogelijk van de prachtige uitstraling en het zachte gevoel van je merino vacht.

Gebruiksinstructies:
Houd de wolkam stevig vast bij het ergonomisch handvat. Begin voorzichtig met kammen en werk in de richting van de haargroei.
Kam de vacht zachtjes om knopen te verwijderen en losse vuiligheid uit te kammen.
Kam regelmatig om de babycare vacht in optimale conditie te houden.
Reinig de kam indien nodig met een zachte borstel.

Let op: Gebruik de wolkam voorzichtig om beschadiging van de vacht te voorkomen. Bij hardnekkige vuiligheden mail ons gerust voor advies.