Buggyvacht

€ 69,00incl. btw
Merk: Leafde Babycare

Beschrijving

Buggyvacht

De speciale wollen vacht voor in je buggy zorgt voor een comfortabel lichaamsgevoel voor je kindje. Dankzij de temperatuur regulerende eigenschappen en dempende werking van de lamsvacht kan je kindje in de zomer of winter er prins heerlijk op zitten.   

In de wollige vacht zijn uitsparingen gemaakt voor de sleuven van je buggy (voor 3- en 5-puntsgordels). Hierdoor is het vastmaken van je kindje gemakkelijk te hanteren. De baby care buggy vacht past in alle gangbare merken buggy’s en autostoelen, waaronder Maxi-Cosi en Bagaboo.

 

Product informatie
Maat: lengte 75cm, breedte 34cm, wol hoogte 33mm. Vanaf geboorte bruikbaar.             
Kleur: Gebroken wit. De babycare vachten zijn zo gemaakt dat ze ook uitwasbaar zijn. 
Materiaal: Zuiver premium schapenvacht wol met leer.  

 

Schoonmaken:

De buggyvacht is speciaal gemaakt zodat het in de wasmachine gewassen kan worden op het wolprogramma (op max. 30 ° C).

Gebruik onze wol-wasmiddel om het goed schoon te krijgen. Dit is milieuvriendelijk en optimaal afgestemd op onze producten.

Na het wassen kan de vacht gedroogd worden in huis of in de frisse lucht. De lamsvacht moet tijdens het drogen keer op keer in zijn vorm worden getrokken. Let op! Niet in de volle zon of bij verwarming laten drogen.  

Kam schoonmaak service:
Doordat wij samenwerken met van Buren Bolsward kunnen wij je deze unieke service aanbieden.

Met de professionele kamservice bij de Nederlandse enige schapenvachtlooierij krijgt je vacht weer een goeie opknapbeurt! Hij wordt hier eerst opgerekt met de stolmachine, waarna hij klitvrij wordt gemaakt en meerdere keren wordt uitgekamd met de kammachine. Tot slot gaat de vacht door de bügelmachine heen. Dit is een machine die zo'n 180 graden wordt, hierdoor komt het natuurlijk aanwezige wolvet weer naar boven en dat zorgt voor een mooie glans en volume.    

Kosten & levertijd kamservice:

De prijs van €20 die je aan ons betaald is voor de professionele kamservice + het retour sturen van jou vacht nadat deze klaar is. Dit kan tot ongeveer 2 weken duren. Je dient de vacht zelf aan te leveren op het volgende adres:  

Kamservice – LEAFDE

Workumertrekweg 5

8701WB Bolsward NL

Schrijf het ordernummer dat je van ons ontvangt achter op jouw schapenvacht. Zo kunnen we makkelijk terugvinden naar wie we het opgeknapte vacht terug mogen sturen!