Speenkoord

€ 15,00incl. btw
Merk: Leafde Babycare
Prints
zwart leer / dalmati printroze leer / zebra printtaupe leer / panter print

Beschrijving

Je bent nooit meer je speen kwijt met het LEAFDE fopspeenkoord. Een perfect cadeau! Niet alleen handig voor aan je speen maar ook leuk & hip om bij je kindje aan een kledingstuk te bevestigen.

Je kunt de speenkoord gemakkelijk vast maken door middel van een houten clip.
Materiaal: 100% hoogwaardig zuiver leer

Prints / leer
zwart leer / dalmatiër print
roze leer / zebra print
taupe leer / panter print

De clips worden geproduceerd in Nederland, hiermee houden we onze ecologische voetprint zo klein mogelijk. Het leer is op natuurlijke wijze gelooid. De clips zijn veilig en duurzaam maar zijn niet bedoeld om op te sabbelen.

Let op:
- controleren voor elk gebruik
- mag nooit gebruikt worden in een wiegje of bed en is geen speelgoed
- alleen gebruiken wanneer bevestigd aan kleding
- nooit verlengen

Onderhoud:
Het leer kan je afnemen met een vochtige doek. Dit natuurlijk gelooide leer kan soms afgeven wanneer het erg nat is. Om dit tegen te gaan kan je regelmatig citroensap aanbrengen op beide zijden van het speenkoord. Bij 'droog' gebruik is er geen kans op afgeven.
 
Omdat alle speenkoorden met de hand gemaakt worden, doen wij ons best om je bestelling binnen 3-5 werkdagen te versturen. (Behalve als er anders is aangegeven bij het artikel). Bij grote drukte kan dit uitlopen. In de bevestiging van de bestelling zal een betere indicatie gegeven worden betreffende de levertijd. Mocht dit langer worden zullen wij dit bij je aangeven.